28082011


På dom här typ 5 dagarna har jag hunnit med att börja skolan fylla år och vatt på "tacoskiva". Idag kommer mina kusiner och ska fira min födelsedag lite sent. Och nu håller jag på tt städa mitt rum... Kul! ;)


Ridning


Idag var det första ridningen på typ 2 1/2 månader. Det gick ganska bra, varmt var det iallafall. Ikväll kl. 21.00 är det svenska hollywood fruar! Åh, jag tycker det är så bra!

Åh, funkar inte att ladda upp bilder nu heller!

Söndag


Idag har jag inte gjort nånting legat och läst gamla Frida tidningar, och varit allmänt lat ;)


Bild från London :) (lite suddig) 

Bio


Var på bio igår med syster, vi såg "jag saknar dig" Jag tycker att det är en av dom bästa filmerna jag har sett. Den hade liksom ett budksap. När den var slut gick vi ut helt söndergråtna man grät typ 60% av filmen, men om ni inte har sett den tycker jag att ni ska se den, den var verkligen helt sjukt bra! En 10 av en 10 i betyg!

                                                       






                                                            

Shopping


Var i Karlskrona idag med familjen. Vi shoppade en hel del. Jag köpte 1 par boots, 1 par gummiirstövlar och träningsskor, ett par jeans, cupcakes prydnader, ett prydnads hus med ljus i och träningsbyxor :) Jag blev faktiskt väldigt nöjd!
Nu är det bara att räkna ner till skolan... 4 dagar kvar.

Det går inte att ladda upp bilder!!! :(

Sommar?


Det är sommar men ändå är det typ 15 grader, det kommer säkert bli fint väder när vi börjar skolan igen... Nu hade det passat perfekt med en solsemester!


Bild från London

Kudden är redo...


Aaaah, jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Men blir nog sängen när jag tänker efter. ;) Måste gå upp lite tidigt nu så man hinner vänja sig lite innan skolan börjar... Längtar! (host,host)

En bild från London i våras, vill tillbaka!

 


Glassmys!


Kom hem från Wilma typ för 2 timmar sen, vi åt glass på stan och lite annat skojigt! Tog lite bilder med ^^




Sool!


Idag är det faktiskt sol! :D Får se hur länge det håller i sig... Nej, nu ska vi vara positiva här..! Om en liten stund ska jag cykla till Wilma, kanske tar en glass på stan, det blir ju nog inte så många fler i år.. Nej, nu får jag nog cykla! & alltså det går inte att ladda upp bilder, det är nåt fel med min dator!! :/

Längtar efter dig


Exakt 15 dagar kvar tills du kommer till oss igen, kan knappt vänta! Världens sötaste & goaste
Har inte berättat detta men fina Milton som vi passade 3 månader i vintras (jan, feb, mar) när hans familj var i Thailand ska nu bli vår egna för alltid! SÅ himla kul! Familjen ska nämligen flytta till Thailand!


Den 17 augusti 2011


Det gick inte att ladda upp bilder nu men i alla fall, idag är det en vecka till vi börjar skolan och åtta dagar till jag fyller år! JIHO! Men seriöst en vecka till skolan börjar, det är sjukt! Nyss kändes det som det var hur länge som helst kvar, men icke sa nicke! Jag börjar ju en ny skola med ny klass så lite spännande ska det väll bli.

Ikväll är det ju premiär av Blue bloods på TV4+, min favvoserie! Lääääängtar! 9 minuter kvar nu, hehe!


Nystart!


Nu tänkte jag börja blogga igen! Ny blogg, ny design, nya grejer & blogga om! :) Bra va? Några kanske känner igen mig från clarasfoton.blogg.se men nu hittar ni alltså mig här.

Om en bild på bloggen är lånad kommer du källan när du klickar på bilden, som på bilden nedan. Pussar!